Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Mattanja Keijzer

Mijn naam is Mattanja en ik ben vrijwilligersondersteuner bij Wegwijs. De projecten waarbij ik betrokken ben zijn: Atelier Spat, de webshop SpatLab, TeamActiveringVerblijf (TAV) en de Inloop op de Keulsekade. Een leuke en gevarieerde baan.

Atelier Spat is de atelierruimte waar kwetsbare mensen hun creativiteit kunnen uiten.Mattanja
Het is een hele fijne plek om te werken als begeleider. Er zijn bij Spat vrijwilligers betrokken die meehelpen begeleiden en creatieve activiteiten organiseren.
Uit Atelier Spat is de webshop SpatLab ontstaan waar we zelfgemaakte cadeauartikelen verkopen. Een mooi project waar deelnemers echt meer eigenwaarde van krijgen. Hier zijn ook vrijwilligers actief. Zonder hun zou de webshop niet draaien. Kijkje nemen? www.spatlab.com

Team Activering Verblijf biedt individuele begeleiding aan moeilijk te activeren cliënten om hen naar een passende dagbesteding te  begeleiden. Dit is uitdagend werk soms gaan er maanden overheen maar als het dan eindelijk lukt geeft het een extra goed gevoel. Om cliënten te helpen aan dagbesteding, bieden we vanuit Wegwijs op verschillende locaties activiteiten aan. Daarbij worden we ondersteund door vrijwilligers. Door hun enthousiasme komen cliënten herhaaldelijk  terug.

De Inloop op de Keulsekade valt onder team centraal. Het is een rustige inloop met een hele hechte groep vrijwilligers. Een prettige locatie om te werken. Het is een goede vindplaats voor dagbesteding voor veel van onze cliënten.

Voor alle projecten waar ik betrokken bij ben zijn prachtige uitbreidingsplannen om de cliënten nog meer te kunnen bieden. Dit kunnen we niet realiseren zonder vrijwilligers. Als jij, je actief zou willen inzetten voor een goed doel dan kan dat heel goed bij Wegwijs.

terug naar boven