Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Jorinde Crum

Als vrijwilligersbegeleider bij de Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) spreekuur heb ik een heel leuke baan. JorindeCrumNaast het werven en selecteren verzorg ik ook trainingen voor financieel vrijwilligers. Daarna volgt het inwerken en uiteindelijk het begeleiden. Omdat het werken met vrijwilligers heel dynamisch is en ik veel verschillende mensen begeleid die allemaal zeer gemotiveerd zijn geeft het werk mij veel energie!

Als Spreekuur SJD – vrijwilliger ben je werkzaam op een van de locaties van de Tussenvoorziening. Je helpt cliënten bij het aanvragen en regelen van allerlei sociaal juridische zaken zoals uitkeringen, belastingen en meer. Je voert gesprekken tijdens een spreekuur of op afspraak om de situatie van de cliënt scherp in kaart te brengen, samen met de cliënt stel je een plan van aanpak op en je helpt de cliënt bij het uitvoeren van dat plan. Heb je affiniteit met en ben je onbevooroordeeld naar de doelgroep? Kun je zelfstandig werken, ben je goed in het stellen van prioriteiten en het komen tot de kern in een ongestructureerd verhaal? Dan ben je geschikt voor deze vrijwilligersfunctie!

terug naar boven