Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Medewerkers

Bij de Tussenvoorziening zijn medewerkers (werknemers en vrijwilligers) de spil bij het realiseren en continueren van onze missie. Onze kernwaarden in het personeelsbeleid zijn: wederzijds vertrouwen, ontwikkeling en diversiteit. Onze bedrijfscultuur is open en eerlijk. Zo spreken wij elkaar aan op het functioneren. Dat doen we als het goed gaat, maar ook als we denken dat iets beter kan.

Lerende organisatie
De Tussenvoorziening wil graag een lerende organisatie zijn. Daarmee bedoelen we een organisatie die niet alleen in staat is om te leren, maar ook leert van gemaakte fouten. Om op die manier te kunnen leren, is een veilig leerklimaat nodig. De Tussenvoorziening geeft haar medewerkers zelfregie en vertrouwt op hun eigen verantwoordelijkheid om zich te blijven ontwikkelen. Op deze manier creëren we betrokkenheid en wordt leren leuk.

Verwachtingen van medewerkers
Van onze medewerkers verwachten wij dat zij zich op basis van kennis, ervaring en betrokkenheid inzetten voor onze organisatiedoelstelling.

Klik hier voor meer informatie en vacatures

terug naar boven