Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Cluster Wonen

Het cluster Wonen biedt tijdelijke of langdurige (woon)begeleiding aan dak- en thuislozen en sociaal kwetsbare mensen, veelal met complexe of meervoudige problematiek. Het gaat om mensen die dakloos zijn geworden, dakloos dreigen te worden of die in een marginale woonsituatie verkeren, waaronder ook (een-ouder)gezinnen. Het cluster bestaat uit verschillende woonvoorzieningen, gericht op het voorkomen van dakloosheid en het vinden van een woonvorm op maat.
De woonbegeleiding is gericht op diverse levensgebieden zoals huisvesting, financiën, opvoeding en dagbesteding.

Het cluster Wonen bestaat uit:

Kinderen in de opvang
Op ieder gegeven moment verblijven rond de 220 kinderen in de opvang bij de Tussenvoorziening. Deze kinderen worden ernstig tekort gedaan als zij uitsluitend worden beschouwd als ‘met de cliënt meegekomen kind’ en niet als een persoon met eigen behoeften aan steun en hulp. De Tussenvoorziening heeft speciale aandacht voor deze kinderen, bijvoorbeeld in het project ‘kopje thee naar school’ en de kinderboeken ‘Toby de Eekhoorn’ en ‘Yasmine en Tomas’.

Manager van het cluster Wonen is Kay Neven.

terug naar boven