Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Over ons

De Tussenvoorziening biedt opvang, begeleid wonen en schuldhulpverlening aan mensen die dakloos zijn, zijn geweest of dreigen te worden. En ondersteunt (ex)sekswerkers en slachtoffers van mensenhandel. Elk jaar helpen we ruim 1.500 mensen uit de provincie Utrecht. We doen al 25 jaar wat nodig is, wanneer het nodig is, voor wie het nodig is. Dat doen we professioneel en met trots. Met oog voor eigen kracht en kwetsbaarheid.

Het leven is grillig en mensen die (tijdelijk) hun huis verliezen zijn van alle tijden. Iedere cliënt, dakloos of anders is uniek en heeft zijn of haar eigen verhaal. De Tussenvoorziening heeft al 25 jaar ervaring met opvang en begeleiding van deze bijzondere groep. We zijn nog steeds onder de indruk van het grenzeloze herstelvermogen dat mensen kunnen hebben. We zien ook dat de weg van herstel onvoorspelbaar is, omwegen kent en soms in cirkels loopt.

De Tussenvoorziening is een organisatie met een grote diversiteit aan hulp- en woonvormen. We willen het leven van de meest kwetsbare mensen in de samenleving een stukje beter maken. Wij helpen de dak- en thuisloze mensen in de stad Utrecht en in de regio. Voor hen is anders geen hulp beschikbaar. Dat zou betekenen dat hun problemen niet zouden worden opgelost, dat mensen op straat zouden blijven staan en niet de hulp krijgen die ze nodig hebben. In die gevallen is niets doen geen optie. Dan komen wij in actie.

Wie de mensen zijn die we helpen ligt niet altijd vast. Hoe wij helpen ook niet. Wij reageren continu op signalen en ontwikkelingen om ons heen. Als we zien dat een groep het niet redt of nergens terecht kan, als we merken dat ontwikkelingen vragen om een andere aanpak, dan denken we mee en komen wij in actie.

Er is een (WMO. WLZ of justitie-) indicatie nodig voor onze begeleiding.

Click here for English version

terug naar boven