Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Netwerkoverleg Continuering Zorg & Verblijf

Hoe voorkom je dat cliënten door schorsing of eenzijdige beëindiging van de zorg, hun begeleiding en/of behandeling kwijtraken? Het is een bekend en hardnekkig probleem in de GGZ, verslavingszorg en maatschappelijke opvang.

Daarom willen we schorsingen en eenzijdige beëindiging van zorg terugdringen. Is verblijf echt niet meer mogelijk? Dan willen we de zorg adequaat continueren. Zo voorkomen we dat het herstelproces van cliënten stagneert of beschadigt.

Netwerkoverleg Continuering Zorg & Verblijf
Tijdens dit tweewekelijkse overleg bespreken we cliënten die dreigen uit te vallen of al uitgevallen zijn. Waarom is het voor de huidige instelling lastig om de cliënt in zorg te houden? Waar is hij beter op zijn plek? En waar kan hij in de tussentijd blijven?

Het overleg levert ook informatie waarmee we in de toekomst uitval effectiever kunnen voorkomen. Doordat de deelnemende instellingen alle schorsingen en éénzijdige beëindigingen bespreken, krijgen we namelijk hier beter zicht op.

Cliënt aanmelden
Wil je een casus inbrengen voor het netwerkoverleg? Via dit formulier regel je dat. Je kunt dit formulier digitaal invullen. Klik daarvoor wel even rechtsboven op ‘Openen met een andere PDF lezer’. Vervolgens selecteer je Adobe Acrobat Reader.

terug naar boven