Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Maatje om leuke dingen mee te doen

Vind jij het leuk met een van onze cliënten op pad te gaan? Om hem of haar te helpen een nieuw netwerk op te bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze deelnemers zijn we op zoek naar vrijwilligersmaatjes! Je gaat samen met jou maatje activiteiten ondernemen afgestemd op jullie interesses en hobby’s. Denk bijvoorbeeld aan samen een kopje koffie drinken, koken, wandelen of fietsen. Na een kennismaking met ons team gaan wij op zoek naar een mooie match. Daarvoor kijken wij onder andere naar gedeelde interesses en hobby’s. Als er een match is, volgt er een kennismaking. Als jij en je maatje allebei akkoord zijn, starten jullie als maatjeskoppel.

Wat ga je doen?
Samen met je maatje ga je ongeveer 1 á 2 uur op pad. Dat doen jullie voor een periode van 6 maanden. In die tijd bouw je het contact en vertrouwen op, ondernemen jullie samen leuke activiteiten en staat gezelligheid centraal. In de periode van 6 maanden zijn er diverse contactmomenten met ons team. Zo zorgen we samen voor een gezellig en waardevol contact. Daarnaast bieden wij diverse activiteiten aan waar jullie als maatjeskoppel gratis of voor een kleine  bijdrage aan deel kunnen nemen.

Wat vragen we van jou?

  • Je bent betrouwbaar, geduldig en enthousiast.
  • Je wilt je voor minimaal 6 maanden binden aan het project.
  • Je stemt met je maatje af wanneer jullie contact hebben.

Wat bieden wij jou?

  • Trainingen voor vrijwilligers
  • Regeling onkostenvergoeding
  • Vast aanspreekpunt & begeleiding vanuit het Maatjesproject
  • Betekenisvol contact
  • Diverse activiteiten voor jou en je maatje

Enthousiast geworden?
Wil jij iemand met weinig sociale contacten blij maken met jouw gezelligheid en wil je je aanmelden? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via:

Telefoon     : 030 275 96 45
E-mail          : maatjes@tussenvoorziening.nl

terug naar boven