Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Joanne, regiobeheerder

Hiervoor werkte ik bij een commercieel bedrijf, maar was toe aan wat anders. De werkmentaliteit is zo anders hier. De Tussenvoorziening voelt voor mij als een liefdevol, warm bad! Als regiobeheerder ben ik verantwoordelijk voor de woningen in Zuilen en Ondiep. Dit zijn met name gezinswoningen die op naam van de Tussenvoorziening staan.

Zo regel ik het dagelijkse en het planmatige onderhoud. Denk aan de reparatie van een kraan die lekt, of een keuken die moet worden vervangen. Bij verhuizingen zorg ik dat woningen gebruiksklaar zijn voor de volgende bewoner. Dat regel ik met mijn collega’s van de buitendienst en externe partijen. Veiligheid is hierin een belangrijk thema. Denk hierbij aan het plaatsen van brandblussers, hittemelders en stopcontactbeveiliging.

Ik ben er trots op dat ik kan bijdragen aan een stukje veiligheid en comfort. Als je op straat hebt geleefd, heb je niks. Daarom zorg ik soms ook voor basisspullen als pannen, borden en bestek. Ik heb een keer meegemaakt dat een alleenstaande moeder met twee kinderen vroeg: “Kan ik hier echt komen wonen?” Ze geloofde niet dat ze een woning kreeg. Dat raakte mij. Ik ben zo blij dat ze weer hun eigen plekje hebben en tot rust kunnen komen.

 

terug naar boven