Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Handige documenten voor bij uw administratie

Om zelf met uw financiën aan de slag te kunnen gaan, hebben we verschillende hulpmiddelen gemaakt. Deze kunt u downloaden, invullen en eventueel uitprinten.

Het budgetplaatje

Het budgetplaatje helpt u om per maand inzichtelijk te krijgen wat uw inkomen en uitgaven zijn. Aan de linkerkant vult u uw inkomsten in, en aan de rechterkant de uitgaven. Onderaan ziet u wat u overhoudt. Vergeet niet om ook iedere maand minimaal 50 euro te sparen voor onvoorziene uitgaven.

De financiële jaarplanner

De jaarplanner is een geheugensteuntje voor de zaken die gedurende het jaar geregeld moeten worden. Op pagina 2 kunt u zelf zaken toevoegen die op uw situatie van toepassing zijn.

Het schuldenoverzicht

In het schuldenoverzicht kunt u een overzicht maken van wie u geld schuldig bent, en hoeveel. Het kan zijn dat een schuld overgegaan is naar een deurwaarder of incassobureau. Noteer in het overzicht de instantie van wie u als laatste post hebt ontvangen.

 

terug naar boven

Centrale aanmelding