Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Plusteam Cremerplein

Locatie Cremerplein is een appartementencomplex met 42 appartementen. Er zijn 20 appartementen voor cliënten van het link Corporatiehotel 2 en 22 éénpersoonsappartementen voor cliënten vanaf 21 jaar met een geldige zorgindicatie. Alle appartementen (met 1 of 2 kamers) beschikken over een eigen voordeur, keuken en badkamer. Daarnaast zijn er twee inloopruimtes in het complex voor sociale activering.

De cliënten met een zorgindicatie krijgen individuele begeleiding van een activerend begeleider. Samen met de cliënt, activerend begeleider en trajectregisseur wordt een plan geschreven. Door middel van doelen die de cliënt zelf formuleert wordt er naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan gewerkt waar de cliënt zoveel mogelijk de eigen regie heeft. De doelen kunnen voortkomen uit verschillende leefgebieden zoals financiën, ADL of sociale emotionele ontwikkeling. De ondersteunende begeleiding op locatie helpt de cliënten zo nodig in de dagelijkse bezigheden zoals boodschappen doen, het onderhouden van de woonruimte en gaat indien gewenst mee naar afspraken.

Van maandag tot met zaterdag is er van 9:00 uur tot 21:00 uur ondersteunend begeleiding aanwezig. Het kantoor bevindt zich in het complex. In de avonden, nachten en weekenden kan er een bereikbaarheidsdienst (ANW) gebeld worden, wanneer dit nodig is.

Wat is de wachttijd?
De start van de hulp is afhankelijk van onder andere de hulpvraag, indicatie, beschikbare woonruimte en de doorstroom van andere cliënten.

Hoe kunt u zich aanmelden?
U kunt zich rechtstreeks aanmelden bij de Tussenvoorziening via ons aanmeldformulier. Heeft u geen begeleider en heeft u wel hulp nodig bij het invullen van het formulier? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Centrale Aanmelding tel: 030-2332286 (tussen 9:30 en 12:30 uur).

terug naar boven

Centrale aanmelding

Plusteam Cremerplein

Plusteam Cremerplein
Cremerplein 2
3532 BX Utrecht

Telefoon: 030-2380267