Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Bolksbeek

De Bolksbeek is een beschermde woonvoorziening met 24-uursbegeleiding voor mannen en vrouwen vanaf 21 jaar die problemen hebben op meerdere leefgebieden. De Bolksbeek is voornamelijk gericht op mensen met een justitiële titel.

Welke begeleiding biedt de Bolksbeek?
De Bolksbeek streeft ernaar mensen tijdens hun verblijf te leren weer deel te nemen aan de maatschappij en toe te leiden naar een vervolgplek op maat. Stapsgewijs helpen de begeleiders clienten op weg in alles wat met wonen en leven te maken heeft: geldbeheer, gezond eten, dagelijkse structuur, het vinden van een dagbesteding en het onderhouden van de woonruimte.

Van de bewoners wordt verwacht dat zij meehelpen met het leefbaar houden van de voorziening. We dragen met elkaar zorg voor een positieve sfeer waarin ruimte is voor humor, feedback en persoonlijke ontwikkeling.

Samen met de client wordt een trajectplan opgesteld waarin ook ruimte is voor persoonlijke doelen. De Bolksbeek biedt dus géén permanente woonruimte, maar begeleidt naar een vervolgplek.

Hoe verloopt de aanmelding?
Aanmelding kan rechtstreeks bij de Tussenvoorziening via ons aanmeldformulier.

Heeft u geen begeleider en heeft u wel hulp nodig bij het invullen van het formulier? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Centrale Aanmelding tel: 030- 233 22 86 (tussen 9.30 uur en 12:30 uur).

terug naar boven

Centrale aanmelding

Bolksbeek

Croeselaan 391 A
3521 BX Utrecht

030-2950222
centraleaanmelding@tussenvoorziening.nl