Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Bolksbeek

De Bolksbeek is een voorziening met 24-uurs begeleiding voor alleenstaande mannen en vrouwen vanaf 21 jaar die (recent) dak- of thuisloos zijn en problemen hebben op meerdere leefgebieden.

Welke begeleiding kunt u verwachten?
De Bolksbeek streeft ernaar mensen tijdens hun verblijf te leren weer zo zelfstandig mogelijk te wonen en binnen een jaar toe te leiden naar een vervolgplek op maat.
Dag en nacht is er begeleiding aanwezig. Stapsgewijs helpen de begeleiders  u op weg in alles wat met wonen te maken heeft: uitkomen met uw geld, gezond eten, hygiëne, het vinden van een dagbesteding en het onderhouden van de woonruimte. Samen met u wordt er een actieplan gemaakt. Uiteindelijk leidt het begeleidingsplan naar passende vervolghuisvesting. De Bolksbeek biedt dus géén permanente woonruimte, maar begeleidt naar een vervolgplek.

De Bolksbeek heeft uiteraard huisregels. Overtreding van die regels kan leiden tot beëindiging van het verblijf.

Wat is de wachttijd?
De start van de hulp is afhankelijk van onder andere uw hulpvraag, indicatie, beschikbare woonruimte en de doorstroom van andere cliënten.

Hoe kunt u zich aanmelden?
U kunt zich rechtstreeks aanmelden bij de Tussenvoorziening via ons aanmeldformulier. Heeft u geen begeleider en heeft u wel hulp nodig bij het invullen van het formulier? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Centrale Aanmelding tel: 030-2332286 (tussen 9:30 en 12:30 uur).

terug naar boven

Centrale aanmelding

Bolksbeek

Croeselaan 391 A
3521 BX Utrecht

030-2950222
centraleaanmelding@tussenvoorziening.nl