Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Sleep Inn

De Sleep Inn is een 24-uursopvang voor daklozen in Utrecht. Wij bieden opvang en maaltijden. Er zijn douches en de mogelijkheid om kleding te wassen. Er zijn slaapzalen voor 4 tot 7 personen. Voor vrouwen is een aparte slaapzaal met eigen sanitair. Ook zijn er 12 éénpersoonskamers.

Voor wie is de Sleep Inn bedoeld?
De Sleep Inn is er voor mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder die dakloos zijn.

Hoe meld ik mij aan bij de Sleep Inn?
Dat gaat via Herstart. Dit is de voordeur voor daklozen in Utrecht. Stadsteam Back Up helpt je om passende zorg en opvang te vinden.

Wat kost 1 overnachting bij de Sleep Inn?
Een overnachting kost € 4,50, inclusief douche en ontbijt. Voor € 4,50 extra krijg je ook een lunch en avondmaaltijd.

Krijg ik begeleiding bij de Sleep Inn?
Nee, je krijgt bij ons geen begeleiding. Wij kunnen jou wel helpen met advies of een luisterend oor. Elke week komen er medewerkers van Stadsteam Back Up langs. Bij hen doe jij een intake zodat jullie samen kunnen bepalen wat jij nodig hebt. Vervolgens word je aan de juiste instanties gekoppeld.

Hoe houden jullie de buurt veilig?
Daarvoor hebben wij een beheergroep opgesteld. In deze beheergroep zitten vertegenwoordigers namens de omwonenden, gemeente Utrecht, politie, gasten en de Tussenvoorziening. Samen hebben wij een beheerplan gemaakt.

terug naar boven

Centrale aanmelding

Sleep Inn

Jansveld 51
3512 BE Utrecht
Telefoon: 030 – 2315326