Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Sleep Inn

De Sleep Inn is onze nachtopvang voor daklozen. Gasten kunnen hier overnachten, douchen en ontbijten.

Voorziening
Er is plaats voor 55 gasten per nacht. Een slaapplaats bij de Sleep Inn kost €4,20 per nacht, inclusief ontbijt. Gasten krijgen schone lakens, kunnen zich douchen en brood, koffie en frisdrank kopen in de huiskamer. Ook is er de mogelijkheid om kleding te laten wassen. De slaapzalen zijn bestemd voor 4 tot 10 personen. Er is een aparte vrouwenslaapzaal.

Voor wie is de Sleep Inn?
De Sleep Inn is er voor mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder die dak- of thuisloos zijn. Om toegelaten te worden tot de Sleep Inn moet u binding hebben met de regio Utrecht.

Welke begeleiding kan ik verwachten?
De Sleep Inn biedt geen hulpverlening. Bij problemen kunnen gasten wel de medewerkers om advies, een doorverwijzing of een luisterend oor vragen. Daarnaast zijn regelmatig medewerkers van Team-Outreach, Altrecht – OGGZ team en een verpleegkundige van Volksgezondheid aanwezig.

Wat is de wachttijd?
Er is geen wachttijd bij de Sleep Inn. Wel is er een limitering op het aantal nachten dat achtereen gereserveerd kan worden. Voor mannen zijn dat 19 nachten per maand, voor vrouwen 24 nachten per maand.

Hoe melden gasten zich aan?
Om gebruik te maken van de Sleep Inn moet u telefonisch een slaapplaats reserveren. Gasten kunnen alleen reserveren op de dag dat zij van de voorziening gebruik willen maken. Voor een reservering bij de Sleep Inn kan u elke ochtend tussen 10.30 uur en 11.00 uur bellen naar nummer 030 – 2315326.

Inschrijven kan van 19.45 uur tot 21.00 uur ’s avonds.  Gasten kunnen bij de medewerkers melden of ze de volgende nacht weer bij de Sleep Inn willen overnachten. Wij houden dan tot 21.00 uur een bed voor u vrij.

terug naar boven

Centrale aanmelding

Sleep Inn

Jansveld 51
3512 BE Utrecht
Telefoon: 030 – 2315326