Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Sleep Inn

De Sleep Inn is een nachtopvang voor daklozen in Utrecht en biedt onderdak inclusief ontbijt. Er is douchegelegenheid en kleding kan worden gewassen. De slaapzalen zijn bestemd voor vier tot zeven personen. Er is een aparte vrouwenslaapzaal met eigen sanitaire voorzieningen. De Sleep Inn is geopend tussen 19.30 uur en 10.00 uur.

Voorafgaand aan de overnachting kunt u vanaf 18.00 uur bij het Smulhuis eten. Het Smulhuis is op dezelfde locatie als de Sleep inn.

Voor wie is de Sleep Inn?
De Sleep Inn is er voor mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder die dakloos zijn. De eerste toegang tot de Sleep Inn verloopt via Herstart.

Kosten
Een overnachting kost € 4,50 per nacht, inclusief douche en ontbijt.

Begeleiding
De Sleep Inn biedt geen hulpverlening. Bij problemen kunnen gasten de medewerkers om advies, een doorverwijzing of een luisterend oor vragen. Daarnaast zijn wekelijks medewerkers van het Stadsteam Herstel aanwezig. Met deze medewerker doet u een intake en bepaalt u samen wat er nodig is. Vervolgens koppelt Stadsteam Herstel u aan de juiste instanties.

Aanmelden
Om gebruik te maken van de Sleep Inn kunt u elke ochtend tussen 10.30 uur en 11.00 uur telefonisch een slaapplaats reserveren via 030 – 2315326, of ’s avonds vanaf 19.45 uur zowel telefonisch als op de locatie. Wanneer u bij de Sleep Inn hebt overnacht, maken we voor de volgende nacht automatisch een nieuwe reservering.

24-uurs opvang
De Sleep Inn heeft 12 éénpersoons kamers voor 24-uurs opvang. De komende maanden is dit opgezet als pilotproject. In de loop van 2020 zal de hele Sleep In volgens het principe van 24-uurs opvang worden ingericht.

Beheergroep
Om de sociale veiligheid in het gebied rond de Sleep Inn te waarborgen is er met omwonenden, de gemeente, politie, gasten en de Tussenvoorziening een beheerplan gemaakt. Dat plan leest u hier.

terug naar boven

Centrale aanmelding

Sleep Inn

Jansveld 51
3512 BE Utrecht
Telefoon: 030 – 2315326