Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Nachtopvang in Zelfbeheer

Nachtopvang  in Zelfbeheer (NoiZ) biedt een slaapplaats voor de nacht aan dak- en thuislozen. De NoiZ wordt beheerd door mensen die zelf dakloos zijn geweest en dus begrijpen hoe het is om dakloos te zijn. De eerste toegang tot de NoiZ verloopt via Herstart.

 De voorziening
Gasten helpen met de huishoudelijke taken om de NoiZ draaiende te houden. Door het uitvoeren van deze taken krijgt de gast een nacht vergoed of ontvangt hij een consumptiekaart.

Er is plaats voor 30 gasten per nacht. De NoiZ heeft enkele slaapzalen, warme douches en een grote huiskamer. Er is een aparte slaapzaal voor vrouwen en voor paren. Ook is het mogelijk om warm te eten en kleding te wassen. We zijn open van 20.00 uur tot 10.00 uur (in het weekend tot 11.00 uur) de volgende dag. Overdag is de NoiZ gesloten.

Een overnachting bij de NoiZ kost € 3,80 per nacht.  Warm eten bij de NoiZ kost € 2,20 per maaltijd.

Voor wie is de NoiZ?
De NoiZ biedt een slaapplaats aan mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder. De eerste toegang tot de NoiZ verloopt via Herstart.

Welke begeleiding kunnen gasten verwachten?
De beheerders van NoiZ zijn het centrale aanspreekpunt tijdens de overnachting. Er is verder geen begeleiding aanwezig.

Wat is de wachttijd?
Er is geen wachtlijst bij de NoiZ.

Hoe melden gasten zich aan?
Om bij de NoiZ te kunnen slapen moeten gasten vooraf bellen (tussen 11.30 uur en 12.30 uur). U komt dan op de slaperslijst te staan. Ook geven gasten van te voren aan of ze warm willen eten.  De reservering geldt voor diezelfde nacht. Gasten moeten zich tussen 20.00 uur en 21.00 uur melden. Zonder bevestiging wordt het bed na 21.00 uur niet langer voor u vrij gehouden. Gasten moeten elke dag opnieuw laten weten of ze komen slapen of eten.

Voor het verrichten van gastentaken kunnen gasten zich ’s avonds melden bij de dienstdoende beheerder.

terug naar boven

Centrale aanmelding

Nachtopvang in Zelfbeheer

Keulsekade 37
3531 JX Utrecht
Telefoon: 030 – 2517280