Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

NoiZ: opvang in Zelfbeheer

NoiZ stond voor ‘Nachtopvang  in Zelfbeheer’. Gelukkig is de NoiZ sinds maart 2020 van nachtopvang, naar 24-uursopvang omgebouwd. De NoiZ is dus nu de hele dag een opvangplek voor dak- en thuislozen. De NoiZ wordt beheerd door mensen die zelf dakloos zijn geweest en dus begrijpen hoe het is om dakloos te zijn. De eerste toegang tot de NoiZ verloopt via Herstart.

Voor een indruk van onze NoiZ-locatie, kijk dit item waarbij Evi Hanssen tijdens Heel Holland Zorgt een dag mee hielp op de NoiZ.

De voorziening
Gasten helpen met de huishoudelijke taken om de NoiZ draaiende te houden. Door het uitvoeren van deze taken krijgt de gast een nacht vergoed of ontvangt hij een consumptiekaart.

De NoiZ heeft 1- en 2-persoonskamers, warme douches en een grote huiskamer. Ook is het mogelijk om lunch en warm te eten en kleding te wassen.

Voor wie is de NoiZ?
De NoiZ biedt een slaapplaats aan mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder. De eerste toegang tot de NoiZ verloopt via Herstart.

Welke begeleiding kunnen gasten verwachten?
De beheerders van NoiZ zijn het centrale aanspreekpunt tijdens de overnachting. Er is verder geen begeleiding aanwezig.

Wat is de wachttijd?
Er is geen wachtlijst bij de NoiZ.

Voor het verrichten van gastentaken kunnen gasten zich ’s avonds melden bij de dienstdoende beheerder. Door Corona kunnen gasten nu ook overdag bij de NoiZ terecht.

Beheergroep
Om de sociale veiligheid in het gebied rond de NoiZ te waarborgen is er met omwonenden, de gemeente, politie, gasten en de Tussenvoorziening een beheerplan gemaakt. Dat plan leest u hier.

terug naar boven

Centrale aanmelding

NoiZ: opvang in Zelfbeheer

Tijdelijk: Maliebaan 76-78
3581 CV Utrecht
Telefoon: 030 – 2517280