Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

De Stek

De Stek is een 24-uurs opvang voor daklozen met een harddrugs- of alcoholverslaving. Wij bieden passende opvang en zorg aan verslaafden die (nog) niet in een zorg- of wooninstelling kunnen worden opgenomen. De Stek wil met de opvang bijdragen aan de (sociale) veiligheid in de openbare ruimte (specifiek het stationsgebied).

Voorziening
De Stek is dagelijks geopend van 9.30 uur tot 20:00 uur.

Voor wie is De Stek?
U kunt bij De Stek terecht als u:

  • 18 jaar of ouder bent
  • verslaafd bent aan harddrugs of alcohol
  • langer dan 1,5 jaar dakloos bent
  • rechthebbend bent.

Welke begeleiding kunt u verwachten?
Bij De Stek wordt voor elke cliënt een begeleidingsplan opgesteld, waarin realistische doelen worden gesteld. Tevens maken we een risico inventarisatie. De Stek is niet alleen een opvang en gebruikersruimte. Verbetering van de leefomstandigheden, stabilisatie en waar mogelijk uitstroom zijn tevens belangrijke doelen. Zodra doorstroom mogelijk is zal dit in overleg met u worden gerealiseerd.

Medische en verpleegkundige somatische zorg is dagelijks beschikbaar. Indien een cliënt structurele hulp nodig heeft verwijzen wij u naar een geschikte en passende vorm van hulp.

Hoe kunt u zich aanmelden?
U kunt op werkdagen tussen 9.30 uur en 20.00 uur binnenlopen bij De Stek.
Als u niet weet waar u terecht kunt, kunt u contact opnemen met het Stadsteam Herstel.

terug naar boven

Centrale aanmelding

De Stek

Sijpesteijnkade 42
3521 AJ Utrecht
Telefoon: 030 – 2863071