Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Hulp aan sekswerkers (Belle)

Belle is er voor mannen, vrouwen en transgenders die sekswerk doen. Het maakt voor ons niet uit waar je je werk doet: op een tippelzone, in een club, als escort, achter het raam of op een andere manier, je kunt bij ons terecht voor advies en hulp.

Maatschappelijk Werk
Belle biedt maatschappelijk werk aan alle mensen die werkzaam zijn (geweest) als sekswerker. Wij werken in de stad en de regio Utrecht. Belle biedt hulp bij:

  • veiligheid
  • het vinden van ander werk
  • huisvesting, waaronder begeleid wonen
  • administratie, financiën en / of schulden
  • opleiding
  • taalcursussen
  • psychosociale klachten

Huiskamers op de Europalaan en het Zandpad
De huiskamers van Belle bieden veilige opvang, medische zorg en voorlichting aan prostituees op het Zandpad en op de Europalaan. Aan de bar zijn condooms en toiletartikelen te koop. Je bent ook welkom voor een gesprek, gratis koffie, thee of sinaasappelsap.

Huiskamer op de Vleutenseweg
Op maandag en donderdag is er een inloophuiskamer op de Vleutenseweg. Daar bieden we ruimte voor een praatje. Ook behandelen we korte hulpvragen over bijvoorbeeld veiligheid, het vinden van ander werk, huisvesting, administratie, financiën, opleiding en taalcursussen. Indien nodig kunnen we je doorverwijzen.

Voor openingstijden van de huiskamers, klik hier.

Contact met Belle
Telefoon: 06 53 71 18 79
Mail: belle@tussenvoorziening.nl
Website: www.belle-hulpverlening.nl

terug naar boven

Centrale aanmelding