Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Smulhuis

Het Smulhuis is een eetgelegenheid en is gericht op mensen die op straat leven. Maar ook mensen die wel een woning hebben zijn welkom bij het Smulhuis.

Deze video wordt geblokkeerd, accepteer de cookies om de video te bekijken.

’t Smulhuis betekent niet alleen
een lekkere en gezonde maaltijd
voor weinig geld…
’t Smulhuis betekent ook
gezellig samen eten
aan een gedekte tafel,
met een toetje en kop koffie na…

Service van het smulhuis
Dagelijks wordt er een uitgebreide maaltijd geserveerd. De maaltijden zijn afwisselend met vis, vlees of vegetarisch bereid. Op de dagen dat er vlees of vis wordt gekookt, is er ook een vegetarische alternatief. De maaltijd bestaat altijd uit een hoofdgerecht, inclusief verse salade, een toetje en koffie of thee. Er wordt gezamenlijk gegeten. In de zomer wordt de maaltijd vaak in de tuin geserveerd.

Smulhuis2

Bijdrage
Bij het Smulhuis zijn veel vrijwilligers actief, die de maaltijden koken en uitserveren. Ook eten zij een hapje mee met de gasten. Mede door deze vrijwillige inzet kost een maaltijd bij het Smulhuis slechts € 2,50.

Openingstijden
Het Smulhuis is alle dagen van de week geopend van 18.00 tot 19.30 uur.
Het is aan te raden om voor 18:45 binnen te zijn. Hierna kunnen wij geen maaltijd meer garanderen. U kunt bij de balie betalen voor uw maaltijd.

U vindt het Smulhuis in het pand van de Sleep Inn. Het is echter niet mogelijk om tijdens de openingstijden van het Smulhuis naar binnen te gaan voor bagage of een overnachting bij de Sleep Inn!

Kosten
Een maaltijd bij het Smulhuis kost €2,50 of één Smulhuismunt. Hiervoor ontvang je een hoofdgerecht, salade, toetje en koffie/ thee. Voor het menu vandaag; zie links.

Meehelpen?
Gasten zijn welkom om mee te helpen bij het bereiden van de maaltijd en bij het afruimen en afwassen. Gasten ontvangen hiervoor Smulhuisbonnen of een overnachtingsbon voor de Sleep Inn. Vraag de vrijwilligers naar de mogelijkheden.

terug naar boven

Centrale aanmelding

Het Smulhuis

Jansveld 51
3512 BE Utrecht

030-2300921