Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Atelier SPAT en SpatLab

Vindt u het fijn om creatief bezig te zijn? Kom dan eens langs bij Atelier Spat.

Wat is Atelier Spat?
Dat is een atelier waar u uw creativiteit kunt uiten, maar ook een plek voor waardering. Bent u het vertrouwen in uw talenten kwijt? Dan kunt u die hier terugvinden. Het mooie aan Atelier Spat is dat iedereen elkaar helpt en vrijlaat om zichzelf te zijn. Zo vergroten we samen elkaars zelfredzaamheid.

 

Voor wie is Atelier Spat bedoeld?
Atelier Spat is voor kwetsbare mensen in Utrecht die creatief bezig willen zijn. Veel van onze cliënten zijn die dakloos zijn geweest of hebben psychiatrische problemen. Het maakt niet uit of u kunstenaar bent of juist een beginner. Het gaat erom dat u het fijn vindt om creatief aan de slag te gaan en (grotendeels) zelfstandig kunt werken.

Krijg ik ondersteuning bij Atelier Spat?
Bij Atelier Spat is altijd een werknemer of vrijwilliger aanwezig bij wie u terecht kunt met uw vragen. Deelnemers en vrijwilligers organiseren een paar keer per week activiteiten waarbij u kennis kunt maken met verschillende vormen van kunst.

Wanneer is Atelier Spat open?
Atelier Spat is van maandag tot en met vrijdag open van 09.00 tot 17.00 uur.

Hoe meld ik me aan?
Daarvoor belt u Mattanja op 06 34 88 99 80 of Ilja op 06 28 35 77 33. U kunt ook een e-mail sturen naar mattanjakeijzer@tussenvoorziening.nl of iljaschoonman@tussenvoorziening.nl.

Actueel

Kunstenaar Atelier Spat ontwerpt dé Utrechtse sok.


Zo ziet Atelier Spat er uit:

terug naar boven

Atelier SPAT en SpatLab

Elandplein 25
3523 SX Utrecht

030 275 96 45
info@spatlab.com