Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Atelier SPAT en SpatLab

Atelier Spat en SpatLab
Atelier Spat is een atelierruimte waar mensen hun creativiteit kunnen uiten, en een plek voor zinvolle dagbesteding. Op Atelier Spat werken mensen met een kwetsbaarheid en tegelijkertijd een grote creatieve kracht. Atelier Spat is voor de deelnemers een plek van waardering: ‘Waar je je talenten kunt laten zien en niet alleen je tekortkomingen.’ SpatLab is de webwinkel van Atelier Spat.

Deze video wordt geblokkeerd, accepteer de cookies om de video te bekijken.

Voor wie is Atelier Spat?
Atelier Spat is toegankelijk voor alle kwetsbare mensen in Utrecht en voor cliënten en ex-cliënten van de Tussenvoorziening met een grote creatieve kracht. Sommigen zijn zelfstandig kunstenaar, anderen zijn hun creatieve vaardigheden aan het ontwikkelen. Van deelnemers wordt verwacht dat ze (grotendeels) zelfstandig kunnen werken.

Welke ondersteuning kan ik verwachten?
Op werkdagen is er ondersteuning van een medewerker of een vrijwilliger.

SpatLab
SpatLab is de webwinkel van Atelier Spat. Alles in en rondom de webwinkel is in samenwerking met of door deelnemers gemaakt.

Hoe meld ik me aan?
Om u aan te melden als deelnemer bij het atelier kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van Atelier Spat via 030 – 30 34 430 of 06 – 34 88 99 80. Of stuur een mail naar mattanjakeijzer@tussenvoorziening.nl.

image3

terug naar boven

Atelier SPAT en SpatLab

Stroyenborchdreef 12
3562 GN Utrecht

030 - 30 34 430
info@spatlab.com