Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19


Aanmelden voor hulp

Hulp bij (het voorkomen van) dakloosheid
U kunt zich aanmelden voor hulp bij de Tussenvoorziening in Utrecht, Amersfoort, Zeist, Regio Lekstroom (Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Vianen en Lopik) en Regio Utrecht West (Ronde Venen, Montfoort, Oudewater, Stichtse Vecht en Woerden). Bij aanmelding maakt u keuze voor één regio.

Het kan zijn dat er voor begeleiding een beschikking van de gemeente noodzakelijk is. Als dat zo is neemt de Tussenvoorziening contact op met de desbetreffende gemeente om te bekijken of een beschikking kan worden afgegeven. Wanneer er een beschikking in bezit van de cliënt of professional is, kan de aanmelding direct bij de Tussenvoorziening gebeuren.

Om te controleren of u recht heeft op opvang en hulp vragen wij informatie op bij de gemeente.

Het aanmeldformulier voor:

Voor algemene vragen, informatie of advies kunt u bellen met de centrale aanmelding: 030 234 08 19

 

Budgetbeheer en schuldhulpverlening
Indien u zich wilt aanmelden voor Stadsgeldbeheer, klik dan hier.

Nadat u zich heeft aangemeld kunt u worden gebeld om nadere toelichting te geven of om aanvullende gegevens op te sturen.

De Tussenvoorziening is verplicht gegevens van uw aanmelding te delen met de gemeente Utrecht/zorgregio Utrecht. De gegevens worden gebruikt in het gemeentelijke registratiesysteem KRIS, om te onderzoeken of u opvang kunt krijgen in de zorgregio Utrecht en om op te nemen in de gemeentelijke wachtlijst voor zorg.

terug naar boven

Contactinformatie

Centrale aanmelding

Niasstraat 1
3531 WR Utrecht

030-2332286 (tussen 9.30 uur en 12.30 uur)

centraleaanmelding@tussenvoorziening.nl