Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Weerdsingel

Opvang Weerdsingel biedt mensen zonder vaste verblijfsvergunning in Nederland een opvangplek . Als vrijwilliger bij opvang Weerdsingel werk je samen met een andere vrijwilliger in de avonddiensten  Je onderneemt samen activiteiten met bewoners en je zorgt voor een goede sfeer. Wil jij iets betekenen voor mensen zonder vaste verblijfsvergunning in Nederland? Word dan vrijwilliger bij de Opvang Weerdsingel!

Er zijn verschillende diensten bij Opvang Weerdsingel

  • De avonddienst van 18.45 uur tot 23.00 uur.
  • De slaapdienst van 22.45 uur tot 08.00 uur.

Wat verwachten we van jou?
Een vrijwilliger bij de Opvang Weerdsingel vervult een belangrijke maatschappelijke functie en levert een onmisbare bijdrage aan de opvang van kwetsbare mensen die nergens anders terecht kunnen. De vrijwilliger is 18 jaar of ouder, staat sterk in zijn schoenen, heeft geduld en is communicatiefvaardig. De vrijwilliger is gericht op samenwerking en gaat verantwoordelijkheid niet uit de weg. Engels spreken is verplicht.

Wat krijg je terug?

  • Bijzonder contact met de gasten.
  • Een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar je veel van kunt leren.
  • Een leuke sfeer en gezellige collega’s.
  • Deelnemen aan trainingen, zoals ‘Herstelgericht werken’.

Wil je meer weten?
Heb je interesse en wil je meer informatie? Neem dan contact op voor meer informatie. Dat kan per telefoon: 06-83217296 of per email: marleenbusscher@tussenvoorziening.nl. Je kunt je ook direct aanmelden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om een kennismakingsgesprek te plannen.

Bekijk hier onze actuele vrijwilligersvacatures

terug naar boven

Vrijwilliger worden?

Aanmelden vrijwilliger