Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Vrijwilliger nachtopvang Sleep Inn

Vind jij het leuk om in een team te werken en zet jij je graag in voor mensen die op dit moment geen eigen huis hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Sleep Inn biedt nachtopvang aan daklozen. Dit doen we met een team van betaalde krachten en vrijwilligers. We kunnen onze deuren niet open zetten zonder de inzet van ons vrijwilligersteam.

Wat ga je doen?
Wij willen de gasten in de opvang warmte en gezelligheid bieden. Zo draai je bardiensten, praat met onze gasten of doe je een spelletje met hen. Deze werkzaamheden voer je uit in een zeer gemotiveerd vrijwilligersteam, onder leiding van een ervaren vaste kracht. Wij bieden een gedegen inwerkperiode, trainingen en je kunt jezelf flexibel inroosteren. Avonddiensten zijn van 19.00 tot 23.00 uur en ochtenddiensten van 7.45 tot 10.30 uur.

Wat vragen we van jou?
Je bent 18 jaar of ouder, energiek, daadkrachtig, open-minded en flexibel. Je kunt je goed inleven in anderen en staat sterk in je schoenen. Verder ben je 2 tot 4 keer per maand beschikbaar en kun je minimaal een half jaar blijven.

Wat krijg je ervoor terug?
Uitdagend werk in een inspirerende omgeving waar je veel kunt leren en een belangrijke maatschappelijke functie vervult. Je leert zowel de gasten als de andere vrijwilligers beter kennen en werkt in flexibele diensten. Je wordt uitgenodigd voor boeiende trainingen en cursussen die passend zijn binnen het werkveld, voor een weekend met collega’s, kwartaalborrels, etc. Enkele reacties van vrijwilligers: “Ik heb er een vriendenkring aan overgehouden”, “We fietsen samen in Frankrijk en dit jaar in Italië”, “Ik heb leren koken voor grote groepen”.

Interesse?
Wil je iets betekenen voor dakloze mensen? Zorg jij graag voor een warme ontvangst? En heb jij minimaal 2 keer per maand tijd om een dienst te draaien? Neem dan contact met ons op via:

Telefoon        : 030 230 09 21
E-mail             : sleepinn-smulhuis@tussenvoorziening.nl

Voor een verdere indruk:
Daklozen audiotour : https://youtu.be/ibU8dLya0e0
Filmpjes Smulhuis   : https://youtu.be/BcSveYpNpZE

 

terug naar boven

Vrijwilliger worden?

Aanmelden vrijwilliger