Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Vrijwillige kok bij De Stek

Houd jij van koken en wil jij je inzetten om kwetsbare mensen te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Stek zoekt vrijwilligers die op dinsdag of vrijdag komen koken.

Over De Stek

De Stek is een 24-uursopvang voor dakloze mensen met een chronische en problematische harddrugs- of alcoholverslaving. Deze mensen kunnen (nog) niet in een zorg- of wooninstelling worden opgenomen. Met de opvang dragen we bij aan de (sociale) veiligheid in de openbare ruimte (specifiek het stationsgebied). Het gaat om ongeveer 15 personen.

Wat ga je doen als kok bij De Stek?

Je kookt samen met cliënten een gezonde en verse avondmaaltijd. Zo help je hen om weer enige dagstructuur te krijgen. Natuurlijk vinden we het leuk als je ook zelf aanschuift en bij ons eet.

Wat vragen we van jou?

Je bent geïnteresseerd en betrokken en vindt het leuk om te werken met kwetsbare personen. Je houdt van koken en kunt zelfstandig werken.

  • Je bent op dinsdag en/of vrijdag beschikbaar tussen 16:30 en 19:00.
  • Je bent open, laagdrempelig in het contact.
  • Je bent bereid om op een vaste dag voor langere tijd te komen koken.

Wat krijg je er voor terug?

  • Scholing, begeleiding en een organisatie waarop je kunt terugvallen
  • Werkervaring in de maatschappelijke opvang
  • Vrijwilligerswerk waarbij jij echt verschil kunt maken

Interesse?

Wil jij je aanmelden? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Kimberley, onze vrijwilligersondersteuner Kimberley: tel: 06-11168500. E-mail : kimberleynagtegaal@tussenvoorziening.nl.

terug naar boven

Vrijwilliger worden?

Aanmelden vrijwilliger