Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Vrijwillige activiteitenbegeleider bij De Stek

Houd jij van tekenen, schilderen en spelletjes en vind je het leuk om activiteiten te begeleiden? En wil jij je inzetten om kwetsbare mensen te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Stek zoekt vrijwillige activiteitenbegeleiders.

Over De Stek

De Stek is een 24-uursopvang voor dakloze mensen met een chronische en problematische harddrugs- of alcoholverslaving. Deze mensen kunnen (nog) niet in een zorg- of wooninstelling worden opgenomen. Met de opvang dragen we bij aan de (sociale) veiligheid in de openbare ruimte (specifiek het stationsgebied). Het gaat om ongeveer 15 personen.

Wat ga je doen als vrijwillige activiteitenbegeleider?

Je begeleidt op een kleinschalige en informele wijze een activiteit. Zo help je kwetsbare mensen om weer enige dagstructuur te krijgen. Bijvoorbeeld door samen te schilderen, tekenen, of iets anders creatiefs. Je kunt ook een gezelschapsspelletje doen zoals kaarten, sjoelen, of tafelvoetbal. Of misschien vind je het leuk om samen met cliënten onze tuin bij te houden of een kleine moestuin op te zetten? Misschien heb jij wel een heel ander idee, wij staan open voor jouw inbreng.

Wat vragen wij van jou?

Je bent geïnteresseerd en betrokken en je vindt het leuk om te werken met kwetsbare personen. Je bent initiatiefrijk en kunt zelfstandig werken.

  • Je bent op een vaste dag beschikbaar tussen 13:00 en 17:00 uur.
  • Je bent open, laagdrempelig in het contact.
  • Je bent bereid om op een vaste dag voor langere tijd te komen koken.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Scholing, begeleiding en een organisatie waarop je kunt terugvallen
  • Werkervaring in de maatschappelijke opvang
  • Vrijwilligerswerk waarbij jij echt verschil kunt maken

Interesse?

Wil jij je aanmelden? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Kimberley, onze vrijwilligersondersteuner Kimberley: tel: 06-11168500. E-mail : kimberleynagtegaal@tussenvoorziening.nl.

terug naar boven

Vrijwilliger worden?

Aanmelden vrijwilliger