Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Slaapwacht bij Parana Kort Verblijf

Wil jij je inzetten voor kwetsbare mensen die door omstandigheden op straat zijn komen te staan? En wil jij slapend geld verdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Parana Kort Verblijf is een crisisopvang in Overvecht. Onze opvang heeft plek voor 19 mannen en vrouwen, met of zonder kinderen, die door omstandigheden op straat zijn komen te staan. Parana Kort Verblijf probeert deze mensen weer een stukje op weg te helpen bij verschillende leefgebieden zodat ze weer zo zelfstandig mogelijk verder kunnen.

Wat ga je doen?
Je blijft bij ons slapen van 22.30 tot 7.30 uur doordeweeks en in het weekend van 22.30 tot 8.30 uur. In geval van nood word je ’s nachts wakker gemaakt omdat een bewoner hulp nodig heeft. Jij bent dan het aanspreekpunt en zorgt ervoor dat hij of zij weer rustig wordt.

Wat vragen we van jou?
Je bent 18 jaar of ouder. Je hebt hart voor de doelgroep en staat stevig in je schoenen. Verder ben je 2 keer per maand beschikbaar. Ook ben je minimaal 2 jaar uit de hulpverlening bij de Tussenvoorziening.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een zeer boeiende werkplek
  • Een vergoeding van € 20 per nacht
  • Een werk/slaapkamer met bed. Tevens kun je gebruik maken van een toilet en douche.
  • Begeleiding waar nodig door de vrijwilligersondersteuner.
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan diverse cursussen.

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Telefoon        : 030 230 08 22
E-mail             : paranakortverblijf@tussenvoorziening.nl

 

terug naar boven

Vrijwilliger worden?

Aanmelden vrijwilliger