Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Slaapwacht bij de Weerdsingel

Wil jij je inzetten voor kwetsbare ongedocumenteerde mensen? En wil jij slapend geld verdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Weerdsingel is een 24-uursopvang in Utrecht voor 20 kwetsbare ongedocumenteerde mannen en/of vrouwen. Het gaat hierbij om mensen van wie de asielaanvraag is afgewezen, waardoor zij geen recht hebben op een verblijfsvergunning en opvang in een AZC. Ons doel is om hen een veilige plek te bieden om aan te sterken en tot rust te komen. We stellen mensen in de gelegenheid zelf of met een hulpverlener elders een permanente plek vinden en gericht te werken aan een oplossing voor hun situatie, in Nederland of in het land van herkomst.

Wat ga je doen?
Je blijft bij ons slapen van 22.30 tot 8.00 uur. In geval van nood word je ’s nachts wakker maakt omdat een bewoner hulp nodig heeft. Jij bent dan het aanspreekpunt en zorgt ervoor dat hij of zij weer rustig wordt.

Wat vragen we van jou?
Je bent 18 jaar of ouder, energiek, daadkrachtig, open-minded en flexibel. Je hebt hart voor de doelgroep en staat sterk in je schoenen. Verder ben je 2 keer per maand beschikbaar en kun je minimaal een half jaar blijven. Ook ben je minimaal 1 jaar uit de hulpverlening bij de Tussenvoorziening.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een zeer boeiende werkplek
  • Een vergoeding van € 20 per nacht
  • Een werk/slaapkamer met bed en medegebruik van de douche
  • Begeleiding in de vorm van een gesprek vooraf en meerdere tussentijdse gesprekken
  • Gezellige vrijwilligersbijeenkomsten
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan diverse cursussen

Interesse?
Wil je iets iets betekenen voor deze doelgroep? Neem dan contact met Marleen Busscher op via:

Telefoon        : 06 83 21 72 96
E-mail             : weerdsingel@tussenvoorziening.nl

terug naar boven

Vrijwilliger worden?

Aanmelden vrijwilliger