Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Keukenhulp bij het Smulhuis

Houd jij van koken? En vind jij het leuk om mee te helpen bij het bereiden en serveren van maaltijden voor dak- en thuislozen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Smulhuis is de maaltijdvoorziening voor dak- en thuislozen in Utrecht. Een team van 120 enthousiaste vrijwilligers verzorgt dagelijks een gezonde, gevarieerde en betaalbare maaltijd in een prettige en veilige sfeer. De minimum leeftijd is 18 jaar en onze oudste vrijwilliger heeft dit jaar zijn 80ste verjaardag gevierd. Bekijk het volgende filmpje om een indruk te krijgen: https://youtu.be/BcSveYpNpZE.

Wat ga je doen?
Twee keer per maand kook je samen met een team van enthousiaste vrijwilligers een maaltijd voor ongeveer 60 gasten. Je werkt van 15.00 uur tot 20.00 uur.

Wat krijg je er voor terug?
Werken bij het Smulhuis betekent uitdagend werk in een inspirerende omgeving waar je veel kunt leren en een belangrijke maatschappelijke functie vervult. Je leert de gasten en de andere vrijwilligers beter kennen en werkt in flexibele diensten. Je wordt uitgenodigd voor boeiende trainingen en cursussen die passend zijn binnen het werkveld, voor een weekend met collega’s, kwartaalborrels, etc. Enkele reacties van vrijwilligers: “Ik heb er een vriendenkring aan overgehouden”, “We fietsen samen in Frankrijk en dit jaar in Italië”, “Ik heb leren koken voor grote groepen”.

Wat vragen we van jou?
Je bent 18 jaar of ouder, energiek, daadkrachtig, open-minded en flexibel. Je kunt kordaat optreden en staat sterk in je schoenen. Je vindt het leuk om te helpen in de keuken. Verder ben je 2 tot 4 keer per maand beschikbaar en kun je minimaal een half jaar blijven.

Interesse?
Wil je iets betekenen voor deze doelgroep en houd je van koken? Neem dan contact op via:

Telefoon        : 030 230 09 21
E-mail             : sleepinn-smulhuis@tussenvoorziening.nl.

 

terug naar boven

Vrijwilliger worden?

Aanmelden vrijwilliger