Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Sleep Inn

De Sleep Inn biedt voor korte tijd nachtopvang aan dak- en thuislozen. Er is een douchegelegenheid en ontbijt. Als vrijwilliger bij de Sleep Inn ben je samen met ongeveer 35 andere vrijwilligers verantwoordelijk voor onder andere een goede sfeer in de opvang en ben je een luisterend oor voor de bezoeker. Wil jij iets betekenen voor dak- en thuislozen in de nachtopvang? Word dan vrijwilliger bij de Sleep Inn!

De Sleep Inn heeft verschillende diensten:
De avonddienst van 19.00 uur tot  23:30 uur.
De ochtenddienst van  07.45 uur tot 10.30 uur (of tot 12:15).

Wat verwachten we van jou?
Een vrijwilliger bij de Sleep Inn vervult een belangrijke maatschappelijke functie. Je staat sterk in je schoenen, je hebt geduld en bent communicatief vaardig. Je bent gericht op samenwerking, hebt een dienstverlenende instelling en beschikt over een gezonde dosis humor.

Wat krijg je ervoor terug?
Als nieuwe vrijwilliger krijg je een inwerkperiode aangeboden onder leiding van een ervaren kracht. Je wordt dus niet zomaar in het diepe gegooid.

Bij de Sleep Inn tref je:

  • Een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar je veel kunt leren.
  • Een leuke sfeer en leuke collega’s.
  • Bijzonder contact met de gasten.

En als vrijwilliger kun je deelnemen aan

  • Werkgroepen die zich richten op ondersteunende activiteiten (organiseren van gastenactiviteiten, teamuitjes, wervingacties).
  • Diverse activiteiten die gedurende het jaar speciaal voor vrijwilligers worden georganiseerd.

Wil je meer weten?
Heb je interesse en wil je meer informatie? Neem dan contact op via: 030 – 2300921 of per email: sleepinn-smulhuis@tussenvoorziening.nl. Je kunt je ook direct aanmelden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om een kennismakingsgesprek te plannen.

Bekijk hier onze actuele vrijwilligersvacatures

terug naar boven

Vrijwilliger worden?

Aanmelden vrijwilliger