Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Opvang

 

Als vrijwilliger in de opvang vervul je een belangrijke maatschappelijke functie. Je staat sterk in je schoenen, je hebt geduld en bent communicatief vaardig. Je bent gericht op samenwerking, hebt een dienstverlenende instelling en beschikt over een gezonde dosis humor.

Wat krijg je ervoor terug?
Bijzonder contact met de gasten.
Een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar je veel van kunt leren.
Een leuke sfeer en gezellige collega’s.
Deelnemen aan trainingen, zoals ‘Krachtgericht werken’.

De Sleep Inn biedt voor korte tijd nachtopvang aan dak- en thuislozen. Er is een douchegelegenheid en ontbijt. Als vrijwilliger bij de Sleep Inn ben je samen met ongeveer 35 andere vrijwilligers verantwoordelijk voor onder andere een goede sfeer in de opvang en ben je een luisterend oor voor de bezoeker. Wil jij iets betekenen voor dak- en thuislozen in de nachtopvang? Word dan vrijwilliger bij de Sleep Inn!

De Sleep Inn heeft verschillende diensten:
De avonddienst van 19.00 uur tot  23:30 uur.
De ochtenddienst van  07.45 uur tot 10.30 uur (of tot 12:15).

Wil je meer weten?
Heb je interesse en wil je meer informatie? Neem dan contact op via: 030 – 2300921 of per email: sleepinn-smulhuis@tussenvoorziening.nl. Je kunt je ook direct aanmelden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om een kennismakingsgesprek te plannen.

 

Weerdsingel
Weerdsingel biedt mensen zonder vaste verblijfsvergunning in Nederland een opvangplek . Als vrijwilliger bij opvang Weerdsingel werk je samen met een andere vrijwilliger in de avonddiensten  Je onderneemt samen activiteiten met bewoners en je zorgt voor een goede sfeer. Wil jij iets betekenen voor mensen zonder vaste verblijfsvergunning in Nederland? Word dan vrijwilliger bij de Opvang Weerdsingel!

Er zijn verschillende diensten bij Opvang Weerdsingel
De avonddienst van 18.45 uur tot 23.00 uur.
De slaapdienst van 22.45 uur tot 08.00 uur.

Wat verwachten we van jou?
Een vrijwilliger bij de Opvang Weerdsingel levert een onmisbare bijdrage aan de opvang van kwetsbare mensen die nergens anders terecht kunnen. Engels spreken is verplicht.

Wil je meer weten?
Heb je interesse en wil je meer informatie? Neem dan contact op voor meer informatie. Dat kan per email: weerdsingel@tussenvoorziening.nl. Je kunt je ook via de website aanmelden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om een kennismakingsgesprek te plannen.

 

Slaapwachten
Voor verschillende voorzieningen zijn we regelmatig op zoek naar slaapwachten. Afhankelijk van de locatie heeft een slaapwacht verschillende taken:
Je draagt bij aan de veiligheid van de bewoners en de sfeer en veiligheid in het gebouw.
Je bent aanspreekpunt voor bewoners die s’nachts wakker zijn.
Je verricht een aantal praktische taken.

Er zijn functies voor slaapwachten op Parana Kort Verblijf, Weerdsingel en de BOKA in IJsselstein.

Bekijk hier onze actuele vrijwilligersvacatures

terug naar boven

Vrijwilliger worden?

Aanmelden vrijwilliger