Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Maatjes

Als maatjeskoppel onderneem je samen activiteiten met als doel de deelnemer een stukje op weg te helpen (op welk gebied dan ook). Mensen met een psychiatrische of dakloze achtergrond kunnen door omstandigheden contacten verliezen en behoefte hebben aan een nieuw contact. Wil jij samen met een maatje sporten, naar de bioscoop of andere activiteiten doen? Word dan maatje!

We zijn ook altijd opzoek naar maatjes voor gezinnen. Kijk hier voor meer informatie.

Wat verwachten we van je?
Een vrijwillig maatje vervult een belangrijke maatschappelijke functie en spreekt  eens in de week of eens in de twee weken 1 of 2 uur af met een deelnemer met een psychiatrische of dakloze achtergrond. Een maatje is 21 jaar of ouder (18+ met veel levenservaring), beschikt over empatisch vermogen en heeft interesse of ervaring met de doelgroep. Wil je de hele vacature bekijken? Klik dan hier.

Wat krijg je terug?

  • Bijzondere nieuwe contacten.
  • Het ondernemen van leuke activiteiten.

Wil je meer weten?
Heb je interesse en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Maatjes. Dat kan per telefoon: 030-2759645 of per email: maatjes@tussenvoorziening.nl. Je kunt je ook direct aanmelden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om een kennismakingsgesprek te plannen.

Bekijk hier onze actuele vrijwilligersvacatures

 

terug naar boven

Vrijwilliger worden?

Aanmelden vrijwilliger