Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Maatjes

Als maatjeskoppel onderneem je samen activiteiten met als doel de deelnemer een stukje op weg te helpen (op welk gebied dan ook). Mensen met een psychiatrische of dakloze achtergrond kunnen door omstandigheden contacten verliezen en behoefte hebben aan een nieuw contact. Zo kun je bijvoorbeeld met een maatje sporten, naar de bioscoop of andere activiteiten doen.

Je kunt ook ouders en hun kinderen praktische steun te bieden, activiteiten ondernemen of hun sociale netwerk versterken.

Wat verwachten we van je?
Een vrijwillig maatje vervult een belangrijke maatschappelijke functie en spreekt  eens in de week of eens in de twee weken 1 of 2 uur af met een deelnemer met een psychiatrische of dakloze achtergrond. Een maatje is 21 jaar of ouder (18+ met veel levenservaring), beschikt over empathisch vermogen en heeft interesse of ervaring met de doelgroep.

Wat krijg je terug?
Bijzondere nieuwe contacten.
Het ondernemen van leuke activiteiten.

Wil je meer weten?
Heb je interesse en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Maatjes.
Telefoon: 030 275 96 45
Email: maatjes@tussenvoorziening.nl
Je kunt je ook via deze site aanmelden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om een kennismakingsgesprek te plannen.

Bekijk hier onze actuele vacatures

 

terug naar boven

Vrijwilliger worden?

Aanmelden vrijwilliger