Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Ander vrijwilligerswerk

Wil je vrijwilliger worden bij Stichting de Tussenvoorziening, maar staat er voor jou geen passend vrijwilligerswerk bij? Wij hebben nog veel meer leuke mogelijkheden om vrijwilliger te worden!

Atelier SPAT
Atelier SPAT biedt een atelierruimte aan cliënten. Het is een plek waar mensen door inzet van hun creativiteit aan zingeving en herstel werken. Wil jij onze deelnemers helpen met het bedenken, verzorgen en begeleiden van hun creatieve activiteiten? Klik hier voor het actuele vacature aanbod voor vrijwilligers van Atelier SPAT.

Vacaturebank voor vrijwilligerswerk
Wegwijs heeft als doel kwetsbare burgers zo zelfstandig mogelijk deel te laten nemen aan de samenleving. Vrijwilligers spelen hierbij een cruciale rol. Je kunt aan de slag als:

  • Gastheer of -vrouw in een van onze (wijkgerichte) inlopen.
  • Voorlichter bij het Imagoproject.

Klik hier voor het actuele vacature aanbod van Wegwijs of bel met 030-2759645 voor de mogelijkheden.

Wij hebben vaak nog ander, leuk vrijwilligers werk ter beschikking. Bel voor meer informatie over de vrijwilligersfuncties naar Stichting de Tussenvoorziening. Telefoon: 030-2340819 of stuur een email naar: vrijwilligerswerk@tussenvoorziening.nl

Bekijk hier onze actuele vrijwilligersvacatures

terug naar boven

Vrijwilliger worden?

Aanmelden vrijwilliger