Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Ander vrijwilligerswerk

Wil je vrijwilliger worden bij Stichting de Tussenvoorziening, maar staat er voor jou geen passend vrijwilligerswerk bij? Wij hebben nog veel meer leuke mogelijkheden om vrijwilliger te worden!

Atelier SPAT
Atelier SPAT biedt een atelierruimte aan cliënten. Het is een plek waar mensen door inzet van hun creativiteit aan zingeving en herstel werken. Wil jij onze deelnemers helpen met het bedenken, verzorgen en begeleiden van hun creatieve activiteiten? Klik hier voor het actuele vacature aanbod voor vrijwilligers van Atelier SPAT.

BOKA
BOKA biedt mensen een tijdelijke opvang en begeleiding naar een nieuwe woon- en leefsituatie. Als slaapwacht bij BOKA ben je onmisbaar. Je bent aanspreekpunt voor bewoners die ’s nachts wakker zijn en je levert een bijdrage aan de sfeer en veiligheid. Heb jij hart voor de doelgroep en sta je stevig in je schoenen?  Neem dan contact op met BOKA via: 030 – 6872000.

Parana Kort Verblijf
Parana Kort Verblijf biedt kortdurend verblijf in Overvecht, waar we mensen weer op weg helpen naar een normale woonsituatie. Momenteel werken er 20 vrijwilligers bij Parana, maar we zijn altijd  op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Als slaapwacht ben je aanspreekpunt voor bewoners die ’s nachts wakker zijn en je levert een bijdrage aan de sfeer en veiligheid. Heb jij hart voor de doelgroep en sta je stevig in je schoenen?  Klik dan hier voor het actuele vacature aanbod voor vrijwilligers van Parana Kort Verblijf of bel naar: 030 – 2300822.

Vacaturebank voor vrijwilligerswerk
Wegwijs heeft als doel kwetsbare burgers zo zelfstandig mogelijk deel te laten nemen aan de samenleving. Vrijwilligers spelen hierbij een cruciale rol. Je kunt aan de slag als:

  • Gastheer of -vrouw in een van onze (wijkgerichte) inlopen.
  • Voorlichter bij het Imagoproject.
  • Receptiemedewerker op de Adriaanstraat.

Klik hier voor het actuele vacature aanbod van Wegwijs of bel met 030-2759645 voor de mogelijkheden.

Esther’s Eethuis
Bij Esther’s Eethuis in Overvecht wordt iedere dinsdag door een team enthousiaste vrijwilligers gekookt en samen met de gasten gegeten. Tijdens het koken en eten ontmoet je wijkbewoners met heel verschillende achtergronden. Vind je het leuk om te koken, kun je goed met mensen omgaan en zorgen voor een prettige sfeer? Klik dan hier voor het actuele vacature aanbod voor vrijwilligers van Esther’s Eethuis of bel naar: 030-2759645.

Wij hebben vaak nog ander, leuk vrijwilligers werk ter beschikking. Bel voor meer informatie over de vrijwilligersfuncties naar Stichting de Tussenvoorziening. Telefoon: 030-2340819 of stuur een email naar: vrijwilligerswerk@tussenvoorziening.nl

Bekijk hier onze actuele vrijwilligersvacatures

terug naar boven

Vrijwilliger worden?

Aanmelden vrijwilliger