Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Legaten/nalatenschap

Een dak boven je hoofd, iedere week voldoende eten op tafel, kinderen die naar school gaan. Dit lijken normale zaken in Nederland, maar helaas is dat voor een aantal mensen niet zo. Stichting De Tussenvoorziening zet zich voor deze kwetsbare groep in. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, hebben we verschillende voorzieningen en projecten.

Stichting De Tussenvoorziening helpen met uw nalatenschap
Iedereen zal op een dag komen te overlijden. Dat is iets dat vaststaat. Wat misschien in uw geval nog niet vaststaat, is wat er dan met uw erfenis gebeurt. Misschien bent u daar nog niet (helemaal) over uit. In dat geval kunt u overwegen om na uw overlijden Stichting De Tussenvoorziening te helpen, door De Tussenvoorziening in uw testament op te nemen. Elke nalatenschap, groot of klein, is welkom.

In een testament legt u vast wat uw wensen zijn na uw overlijden. Zonder testament bepaalt de wet naar wie uw geld na uw overlijden gaat. U kunt uw testament altijd laten aanpassen als u andere keuzes wilt maken.

  1. Stichting De Tussenvoorziening helpen met een erfstelling
    Stichting De Tussenvoorziening kan (mede) erfgenaam worden. Door middel van een erfstelling ontvangt Stichting De Tussenvoorziening een door uw te bepalen percentage van uw nalatenschap.
  1. Stichting De Tussenvoorziening helpen met een legaat
    U kunt De Tussenvoorziening door middel van een legaat begunstigen. Een legaat is een vast bedrag of een bepaald goed (bijvoorbeeld een huis of een stuk grond).

Een testament moet in Nederland door een notaris opgesteld worden. De notaris kan u alles vertellen over nalaten via het testament en u helpen met uw specifieke wensen. Indien u nog geen notaris heeft, kunnen wij u van Grafhorst notarissen aanraden:

Bemuurde Weerd oostzijde 28
3514 AP Utrecht
Telefoonnummer (030) 2719227
E-mailadres info@vangrafhorst.nl
www.vangrafhorst.nl

Behoefte aan een persoonlijk gesprek?
Tijdens een gesprek heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen met betrekking tot uw nalatenschap. Uiteraard kunt u ook ideeën aandragen over de bestemming van uw nalatenschap. Ook kunnen wij u vertellen wat onze precieze doelstellingen en plannen zijn. Wij maken graag tijd voor u!

U kunt contact opnemen via telefoonnummer: 030- 234 08 19

Stichting De Tussenvoorziening is een erkende Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent o.a. dat zij geen successierechten hoeft te betalen. Een ANBI heeft geen winstoogmerk. Klik hier voor meer informatie

Hartelijk dank voor uw donatie!

terug naar boven

Vrijwilliger worden?

Aanmelden vrijwilliger