Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Help mee

Er zijn drie manieren waarop je de Tussenvoorziening kunt steunen. Je kunt je aanmelden als vrijwilliger bij een van onze voorzieningen, je kunt een donatie doen aan een van onze projecten en je kunt een aankoop doen in onze shop. Boek bijvoorbeeld een voorlichting of rondwandeling bij Imago of koop een leuk cadeau bij Spatlab.

Over vrijwilligerswerk
In het veld rechtsonder op deze pagina kun je je aanmelden als vrijwilliger, na aanmelding nemen we binnen een week contact met je op voor een afspraak om kennis te maken.

Als vrijwilliger lever je een onmisbare bijdrage aan ons werk. Zonder vrijwilligers zouden bepaalde voorzieningen niet eens kunnen bestaan. De inzet van onze vrijwilligers zorgt ook dat wij flexibel en creatief zijn en blijven. Er werken momenteel meer dan 500 vrijwilligers bij de Tussenvoorziening.

De Tussenvoorziening zet zich in voor (ex) dak- en thuislozen en mensen die in een moeilijke (woon)situatie verkeren. Voel jij je betrokken bij de organisatie en wil jij iets betekenen voor je medemens? Dan is vrijwilliger worden iets voor jou!

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden onze vrijwilligers persoonlijke ondersteuning en begeleiding. Er is veel ruimte voor deskundigheidsbevordering en trainingen. De meeste functies vragen om een zelfstandige werkhouding en geven mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. Als je vrijwilligerswerk doet ben je via de Tussenvoorziening verzekerd. De Tussenvoorziening biedt een onkostenvergoeding en sommige voorzieningen bieden een vrijwilligersvergoeding.

En bovenal levert vrijwilligerswerk leuke collega’s en een boel gezelligheid!

Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken op de volgende locaties:

We vragen aan vrijwilligers om zich voor een langere tijd aan de Tussenvoorziening te verbinden. Dit doen we zodat de investering voor zowel de vrijwilligers als het team en de bezoekers genoeg oplevert. Als nieuwe vrijwilliger krijg je eerst een inwerkperiode. Tijdens deze periode kun je onderzoeken of het werk bij je past.

Ben je enthousiast geworden en denk je dat vrijwilligerswerk bij de Tussenvoorziening iets voor jou is? Meld je direct aan!

terug naar boven

Vrijwilliger worden?

Aanmelden vrijwilliger