Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Erik, medewerker EAD (Economische en Administratieve Dienst)

Ik werk sinds 2007 bij de Tussenvoorziening. Mijn vader zag de vacature en wees mij erop. Ik denk dat hij het prettig vond dat ik ging werken bij een organisatie die daklozen helpt. Dat doet mijn zus namelijk ook en daar was hij altijd heel trots op.

In 2008 ben ik even weggeweest. Ik wilde proeven bij een andere organisatie. Na één week merkte ik al dat ik daar niet op mijn plek zat, ik miste de Tussenvoorziening. Toen heb ik mijn oude leidinggevende gevraagd of mijn baan nog beschikbaar was. Ik miste de informele cultuur en de fijne collega’s. Ook vind ik het prettig om bij een organisatie te werken die kwetsbare mensen helpt. Ik heb dan ook veel respect voor medewerkers die de cliënten begeleiden.

Ik ben samen met twee collega’s verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie. Mijn collega’s kunnen bij mij terecht met hun vragen over financiële processen. Als mbo-studenten stage lopen bij onze afdeling, ben ik hun praktijkopleider. Ook ben ik verantwoordelijk voor het wekelijks klaarzetten van betalingen aan leveranciers. Dat doe ik trouwens ook voor cliënten. Bijvoorbeeld als een cliënt in woning woont die op onze naam staat en halverwege de maand verhuist. Daarnaast maak ik maandrapportages, liquiditeitsprognoses en lever ik een bijdrage aan de jaarrekening.

Wat ik leuk vind aan mijn werk? De afwisseling. Ook vind ik het fijn om collega’s van de juiste informatie te voorzien. Cliëntcontact heb ik nauwelijks, maar ik vind het wel fijn om ervoor te zorgen dat zij hun geld zo snel mogelijk krijgen. Een week eerder of later kan veel uitmaken.

terug naar boven