Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Theaterstuk ‘Thuislozen’ met Tussenvoorziening-actrice

01 oktober 2018

In het theaterstuk Thuislozen van Theater Utrecht en Adelheid Roosen spelen naast de 14 acteurs ook elke avond twee lokale helden mee, als zichzelf: lokale hulpverleners, stadsgenoten of vrijwilligers die zich om de eigen leefomgeving en de zorg voor anderen bekommeren. Anya Wiersma van Stadsgeldbeheer is één van hen.

Door hen aan het woord te laten, worden de stemmen van de personages aangevuld met de stemmen en persoonlijke verhalen van mensen die de achterkant van hun stad kennen.

Bekijk ook de film over het theaterstuk Thuislozen door Theater Utrecht en Adelheid Roosen: https://www.youtube.com/watch?v=Ekg74MkL144&t=25s Een ontroerend en confronterend theaterevenement dat zich afspeelt in de zaal én op het podium, en gaat over mensen in onze maatschappij die om wat voor reden dan ook ‘buiten de boot vallen’.

Te zien van 10 oktober tot en met 1 december 2018 door het hele land. Informatie & tickets: www.theaterutrecht.nl/voorstellingen/thuislozen.

Vragen?

Vragen? Neem contact met ons op.