Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Stem! Tussenvoorziening maakt kans op prijs van €81.200

17 juni 2020

De Tussenvoorzienig maakt kans op een prijs van €81.200 in de VOORbeeldverkiezing 2020. Het prijzengeld zou ingezet kunnen worden voor het project ‘100 ex-daklozen onder dak!’.

100 daklozen onder dak
Het komende jaar krijgen 100 ex-daklozen een nieuwe woning die kaal wordt opgeleverd. Om onze cliënten écht een kansrijke nieuwe start in hun eigen woning te geven, gaan wij hen helpen met basis aankleding en inrichting. Denk aan vloerbedekking, lampen en behang. We willen onze cliënten ook nog een bescheiden budget bieden zodat zij samen met hun begeleider, de woning naar eigen wens kunnen inrichten. Hier willen wij het prijzengeld voor gebruiken!

Stemmen
Stemmen kan van 17 tot en met 30 juni 2020 via de site van VOOR: https://www.voor.nl/voorbeeld-projecten/2020 Daar kunnen stemmers hun 10 punten geven. Het stemmen kan alleen via Facebook en LinkedIn. Het project met de meeste stemmen gaat rechtstreeks door naar de finale op 8 oktober. Dan kiest de jury welk van 3 projecten er met de hoofdprijs vandoor gaat.

VOORbeeldverkiezing 2020
Wervingsbureau VOOR geeft 10% van de volledige omzet aan projecten waar de wereld mooier van wordt. Eens per twee jaar maken 10 projecten kans op een groot bedrag in de VOORbeeldverkiezing.

 

 

Vragen?

Vragen? Neem contact met ons op.