Helaas is deze website niet geoptimaliseerd voor oude browsers, mocht de website niet toereikend werken dan staan wij u graag telefonisch te woord op nummer 030 234 08 19

Opvang, (begeleid) wonen, budgetbeheer & schuldhulpverlening, dagbesteding & activering

Isolatie opvanglocatie Sleep Inn voorbij

25 november 2020

Onze daklozenopvang Sleep Inn is vanaf woensdagmiddag 25 november weer regulier geopend. Alle 19 gasten die hier sinds vorige week in isolatie verbleven vanwege hun besmetting met het Coronavirus, zijn lang genoeg klachtenvrij. Zij mogen weer naar buiten. Dit is beoordeeld door de GGD. De locatie is vandaag grondig gereinigd en niet meer in gebruik als isolatielocatie.

Besmettingen
Vorige week werd duidelijk dat twee gasten van onze opvanglocatie Sleep Inn besmet waren met het Coronavirus. Zij zijn direct in isolatie gegaan en alle andere gasten zijn toen getest. Dat leverde nog eens 19 besmettingen op, waarop besloten werd om de Sleep Inn als isolatielocatie te gaan gebruiken. Lees hier ons bericht van donderdag 19 november 2020.

Quarantaine
De gasten die verbleven op de quarantainelocatie aan de Maliebaan, zijn een tweede keer getest. Eén persoon had een positieve testuitslag en is verplaatst naar een reguliere isolatielocatie. De overige gasten zijn uit quarantaine.

Vragen?

Vragen? Neem contact met ons op.