Opvang in Utrecht

Ben je dakloos, dreig je dakloos te raken of heb je te maken met huiselijk geweld en heb je hulp nodig? Kortom: heb je behoefte aan opvang in Utrecht? Stichting de Tussenvoorziening biedt verschillende opvangmogelijkheden voor mannen, vrouwen en gezinnen. Je kunt onder andere terecht bij: BOKA IJsselstein Utrecht (tijdelijke opvang), Parana Kort Verblijf Utrecht (crisisopvang) en Parana Kort Verblijf Utrecht (onderdak voor vrouwen met of zonder kinderen).

Stichting de Tussenvoorziening biedt hulp en opvang aan daklozen in Utrecht en aan mensen die zich in een moeilijke (woon)situatie bevinden. Naast opvangvoorzieningen voor daklozen hebben wij ook locaties voor crisisopvang, noodopvang en opvang voor vrouwen. Kijk hier als je hulp of opvang nodig hebt.

Opvanglocaties

Bij elk van deze voorzieningen in Utrecht wordt - naast hulp en opvang - persoonlijke begeleiding geboden. De begeleider gaat samen met de cliƫnt op zoek naar een passende vervolgplek. Meer over de verschillende vormen van opvang vind je hier.

BOKA IJsselstein - Utrecht

BOKA IJsselstein in Utrecht biedt tijdelijke opvang aan mannen en vrouwen die plotseling dakloos zijn geworden. De tijdelijke opvanglocatie in IJsselstein heeft zestien kamers en twee gezinsappartementen, waar je maximaal drie maanden kunt blijven. Wil je een intake bij BOKA IJsselstein? Vraag deze dan telefonisch aan via telefoonnummer 030-2724454. Je begeleider kan dit ook doen. Klik hier voor meer informatie over BOKA IJsselstein.

Parana Kort Verblijf - Utrecht

Locatie Parana Kort Verblijf in Utrecht biedt begeleiding en tijdelijke opvang aan eenoudergezinnen in Utrecht en aan mannen en vrouwen in Utrecht met problemen op meerdere levensgebieden. Wil je in aanmerking komen voor tijdelijke opvang op locatie Parana Kort Verblijf in Utrecht? Laat je hulpverlener jou of je gezin aanmelden via telefoonnummer 030-2724454. Meer informatie over locatie Parana Kort Verblijf vind je hier.

Parana Kort Verblijf - Utrecht

Parana Kort Verblijf Utrecht biedt tijdelijk onderdak aan vrouwen - met of zonder kinderen - en meisjes in Utrecht die in een crisissituatie zitten en dakloos zijn of dreigen te raken. Een deel van hen is slachtoffer van huiselijk geweld. Van moeders in deze opvang wordt verwacht dat ze hun eigen huishouden draaien en zelf de kinderen verzorgen. Wil je onderdak op deze veilige en liefdevolle plek? Meld je dan aan via telefoonnummer 030-2724454. Hier lees je meer over Parana Kort Verblijf Utrecht.


De Tussenvoorziening